Garderobe coaching

Het is belangrijk hoe je jezelf presenteert.

Een overzichtelijke en opgeruimde kast helpt je om de juiste keuzes te maken zonder uren voor de kast te staan.

Een kast vol kleding en accessoires maar nooit genoeg? Als garderobe coach zie ik het als een uitdaging je te inspireren. Je te helpen met het maken van nieuwe sets en te kijken wat je nog daadwerkelijk nodig hebt.

Het wordt misschien gezien als een luxe maar in een wereld waar de kledingindustrie een van de vervuilendste is, is het goed om te kijken naar de inhoud van je eigen garderobekast. Ik laat je met andere ogen kijken en laat zien dat er genoeg nieuwe sets te maken zijn waar jezelf niet aan hebt gedacht, een soort winkelen in je eigen kast. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Aan het einde van de sessie is er duidelijkheid wat je daadwerkelijk mist, je krijgt van mij hiervan een overzicht en tips waar je deze online kan shoppen!

Mix oud en nieuw voor de lange termijn met gevoel voor authenticiteit en stijl.

Garderobe coaching… is sustainable thinking

Two things remain irretrievable: time and first impression

Programma

Ik kom bij jou thuis alwaar we samen jouw garderobekast opgeruimd en overzichtelijk gaan maken. Ik laat zien welke nieuwe sets je met je bestaande garderobe kunt maken en gaande weg kom je er achter welke kleding niet (meer) bij je past en welke items je daadwerkelijk mist. Na deze sessie ontvang je van mij een overzicht met de belangrijkste do’s en don’ts voor jouw figuurtype en een online shopping lijstje.

(Je zult verbaasd staan van de impact die een paar kleding stukken en/ of accessoires kunnen hebben op jouw persoonlijke stijl!)

 

Duur: ca twee à drie uur
Prijs vanaf €170 excl. BTW